.

+373 22 109 900

Bucurie și mândrie în Familia Alternativa!

✨ Bucurie și mândrie în Familia Alternativa!

După mulți ani de încercări și așteptări, inclusiv numeroase tentative eșuate de Fertilizare In Vitro (FIV) la alte clinici din țară și de peste hotare, la Alternativa Clinic am reușit să le realizăm pacienților noștri visul de a deveni părinți!

😎 Acest succes a avut loc grație echipei medicale profesioniste de Reproductologi și Embriologi, care este condusă de către Dl Profesor Veaceslav Moșin.

Am realizat terapia de rejuvenare a ovarelor (PRP Ovarian), care a îmbunătățit substanțial rezerva ovariană, ceea ce a permis obținerea sarcinii după efectuarea procedurii de Fertilizare In Vitro (FIV).

😍 În rezultat, pacienta a născut un băiețel perfect sănătos pe nume Vlăduț!

🙏 Din partea întregii echipe Alternativa Clinic, le mulțumim că au ales clinica noastră pentru realizarea acestui vis, și le dorim multă multă sănătate!

Dacă aveți probleme de infertilitate, nu ezitați să ne contactați pentru consultație. Echipa noastră consultativă este întotdeauna la dispoziția Dvs pentru a vă ajuta să vă împliniți visul!

👉 Pentru programare la consultație, vă rugăm să ne scrieți în mesageria privată sau ne apelați la nr de telefon fix +37322109900 sau mobil +37368377003

Vă așteptăm cu drag la Alternativa Clinic! 🥰

Meniu

+373 22 109 900

Filtruey

Blog posts filder